Fortuna
Szőnyegtisztítás & Kárpittisztítás
+36/20 953-2036

info@fortuna-szonyegtisztito.hu
MENÜ
Szolgáltatásunk továbbra is zavartalanul működik!

Ózongenerátoros fertőtlenítés Pécel

Ózongenerátoros:

Fertőtlenítés

Szagtalanítás

Dohányfüst-szag mentesítése

Atkamentesítés

Ózongenerátoros fertőtlenítés, szagtalanítás

Árak ingatlanok esetében 270 cm belmagasságig:
12 nm-ig 12 000 Ft / helység
12,1-20 nm-ig 19 000 Ft / helység
20,1 - 40 nm-ig 28 000 Ft / helység
40,1 – 70 nm-ig 40 000 Ft / helység

Autóklíma tisztítás, kárpit fertőtlenítés és dohányfüst szag mentesítés ózongenerátorral összevont csomagban
- személyautóhoz és teherautó utasteréhez (3 főig): 12 000 Ft /alkalom.
- kamionfülke élettérhez: 17 000 Ft
- kisbuszhoz (9 személyesig): 17 000 Ft
- hajókabinhoz: 20 000 Ft
Teherautó rakterének fertőtlenítése mérettől függő. Kérjük, érdeklődjön!

Általános kedvezmény: Minden további autó, ingatlan, utastér, fertőtlenítendő egység, helység stb. azonos helyszínen egy időben történő kezelésére 15% kedvezményt adunk!

Eljárás ideje 30 perctől kb. 180 percig terjedhet a fenti listában adott helységekre, egységekre.
Érdeklődjön a pontos időről! +30 perc szellőztetés szükséges az eljárás után!

Minimális vállalási díj 12 000 Ft

Kiszállási díj:
Budapesten díjtalan
Budapest környéki településekre: 5 000 Ft

Esti és éjszakai munkavégzésre egyedi ajánlatot adunk.

Kérdések Ózongenerátoros eljárással kapcsolatban

Hogyan működik?

Kinek, mikor, hogyan ajánljuk?

Mire jó és mire nem?

Mik a korlátai?

Hogyan is kell elképzelni ezt a szolgáltatást?

Célunk komplett fertőtlenítési és higiéniai szolgáltatás nyújtása. Ön hív minket és mi házhoz megyünk. Olyan teljesítményű gépet viszünk magunkkal, ami az adott légtér gyors és nagy hatásfokú fertőtlenítéshez megfelelő. Kérés esetén rendszeresen kimegyünk lakásba költözés előtt egy alkalommal vagy akár egy irodába, szépségszalonba adott napokon, vagy akár minden nap. Ha az ügyfél úgy kívánja, akkor munkaidő után vagy akár éjszaka.


Hogy működik az ózongenerátoros fertőtlenítés és szagtalanítás?

Fertőtlenítő hatás: „Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, amely ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, amely ellent tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok és gombák elleni harcban is hatékony segítség – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Amikor a rendkívül reaktív ózonmolekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, miközben az ózonmolekula oxigénné alakul át a kémiai folyamat végén.

Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss, oxigén dús levegő – olvasható a közleményben. Közölték, az első ózonnal fertőtlenített jármű kedden állt forgalomba. Ha a módszer eredményesnek bizonyul autóbuszainknál, az eljárás alkalmazását a későbbiekben a BKV teljes gumikerekű állományára kiterjesztik.” Ezt az alábbi oldalról idéztük:
https://magyarnemzet.hu

A szagtalanító hatása is az itt leírtak eredménye. Ha megöli a penészgombát, akkor annak nincs szaga. Ha oxidálja, és ez által elpusztítja a szagokat okozó gombákat, organizmusokat, akkor azok nem okoznak tovább kellemetlen szagokat, vagy csökken annak intenzitása.

Az ózongenerátoros fertőtlenítés és az ózongenerátoros szagtalanítás, nem 100%-os hatásfokú! Nem egyenértékű a vegyszeres és más felületkezeléses fertőtlenítő eljárásokkal! Mivel az ózongenerátoros fertőtlenítés során ózont, azaz gázt állít elő a készülék, így alkalmas olyan helyek, felületek nagy hatásfokú fertőtlenítésére, amire más felületfertőtlenítő megoldással nem érnek el vagy hiányosan teszik azt meg (pl. törölgetés).

A szagtalanításos hatása is korlátozott! Ez sem 100% hatásfokú! A dohányfüst szagot sem minden esetben tünteti el teljesen! A szagok intenzitása ózongenerátoros szagtalanítás során jelentősen csökkenhető, de a szagok okai is különbözőek lehetnek. Nem lehet mindenre 100%-os garanciát vállalni.

Milyen célra, eszközökre és kiknek ajánljuk?

Járműfertőtlenítésre, szagtalanításra

Személy és tehergépjárművek utasterének fertőtlenítésére, szagtalanítására Tulajdonosváltáskor, bérelt járművek esetén bérlő váltáskor, kölcsön adott járműveknél üzemeltető váltáskor, cégen belüli sofőr, felhasználó váltás esetén. Autókozmetika, belső kárpittisztítás során illetve azt követően. Dohányfüst szag csökkentésére, mentesítésre. Élelmiszer szállító teherautók rakterének fertőtlenítésére alkalmanként és napi rendszerességgel erősen ajánljuk. Utasszállító járműveknél rendszeresen.
Stb.

Magánlakások fertőtlenítése, szagtalanítása

Kereskedelmi ingatlanok, irodák, ügyfélterek, várótermek, vendéglátóhelyek, vendégterek, konyhák fertőtlenítésére, szagtalanítására.

Magán célú (pl. lakás) és kereskedelmi célú (pl. iroda) ingatlanoknál tulajdonos váltáskor, költözéskor, bérlő váltáskor. Üzlethelységekben, szépségszalonokban, vendéglátóhelyeken, óvodákban, iskolákban, bölcsődékben, közintézményekben, várótermekben, egészségügyi intézményekben és irodákban stb. Akkor is, ha csak saját kollégák, vagy állandó ügyfélkör, törzsvevők járnak oda vagy tartózkodnak ott. Olyan helyeken, ahol kiemelt a kockázat, pl. üzemi konyhák, ügyfélterek, nagy vendég, ügyfélforgalmú irodák, helységek, stb. a használata kiemelten és fokozottan ajánlott!

Mikor? Hányszor? Alkalmanként? Időszakosan? Rendszeresen?

Mikor, milyen rendszerességgel ajánljuk?
Napi rendszerességgel, időszakonként vagy alkalmanként a terheléstől és a kockázattól függően. Véleményünk szerint üzemi konyhákon, bankfiókokban, irodákban, élelmiszerüzletekben, élelmiszert előállító helységekben és egységekben, élelmiszert szállító járművek utas és rakterében, szépségszalonokban, fodrászatokban napi használata szükséges

Atka mentesítés ózongenerátorral

Az ózon kezelés segít elpusztítani az atkákat és semlegesíteni az atkák ürülékéből származó anyagot, amitől az allergiás panaszok csökkenhetnek

Dohányfüst mentesítés ózongenerátorral

Az ózongenerátor segít megszüntetni, semlegesíteni azon vegyületeket, amik a dohányfüstből visszamaradnak, és amik a dohányfüst szagot okozzák.


+36/20 953-2036 Hívjon Most!